ICT als middel om doelen te bereiken

ICT is een groot pijnpunt bij veel organisaties. Het is vaak ABRACADABRA, onduidelijk wat het doet en kostbaar (zeg maar het zwarte gat). We hebben het dan nog niet gehad over alle problemen van performance en beschikbaaheid.

Binnen de ICT: De grootste vijand van beveiliging is complexiteit. (en daar ontbreekt het niet aan)

Wij hopen u met klare taal en ondersteuning meerwaarde te kunnen bieden. De start is simpel: Stel gewoon direct uw vraag ! 

Wees gerust: Domme vragen bestaan niet. De gehele ICT is ondanks de ontwikkelingen toch nog complex en de leveranciers maken er vaak ook een potje van.

Wij werken nauw samen met circa 20 (internationale) partners om een goede oplossing voor u samen te stellen.

TIP: Uw vraag direct aan ons stellen is 100x effectiever dan zelf blijven zoeken op Internet (Internet staat bol van misinformatie, marketing en afleiding).

Wilt u zoeken op onze site (producten, diensten), maak dan gebruik van de sectie artikelen. U kunt uw vraag ook direct stellen zodat u niet hoeft te zoeken en het puzzelwerk aan ons overlaat. Wij zullen dan met enkele voorstellen en suggesties komen.

Voor de technische mensen die willen speuren, hieronder meer leesvoer. Ook hier geldt natuurlijk: Neem gerust contact met ons op  als iets wordt gezocht, we speuren graag met u mee.

Actueel: AVG en GDPR

Meten is weten, dat is de belangrijkste pijler voor onze dienstverlening en de producten die wij voeren. Want op basis van actuele informatie kun je sturen, bijsturen en maatregelen nemen. Netwerk en Systeem management tools, Informatiebeveiliging en Business Contingency Planning zijn enkele speerpunten. Door de juiste metingen uit te voeren en daarop actie te ondernemen zijn kostenbesparingen mogelijk en kan men de dienstverlening verbeteren. Het opstellen en bewaken van SLA's behoort uiteraard ook hiertoe omdat dit de samenhang borgt tussen de verschillende diensten. Je kunt een SLA  zien als de specie om bakstenen aan elkaar te "plakken" met als resultaat een huis of gebouw.

Wij onderhouden een aantal niche producten (software & hardware) die organisaties snel (letterlijk) uit de brand kunnen helpen.

AKCP distributeur / Reseller voor Nederland en België

Abraxax solarwinds authorized reseller

Meer distibutor relaties
Meer reseller relaties