Abraxax_logo_s150
Ga naar onze winkel

WebShop

Zoeken in Website

Contact

Contactformulier

NetOp
\Home \Software \NetOp

Hoofdmenu:

Overzicht diensten:

Een overzicht van NetOp producten

De producten van NetOp bestaan uit:

 1. NetOp Remote Control (remote access)
 2. NetOp School (computer instructie en training)
 3. NetOp Desktop Firewall (enterprise desktop firewall)
 4. NetOp On Demand (gebruikers ondersteuning op afstand)

Kenmerken van NetOp producten:

 1. Functioneel
 2. Goede beveiliging
 3. Robust
 4. Schaalbaar
 5. Snel

NetOp remote controlNetOp logo

NetOp remote control is de oplossing indien u vanaf uw werkplek (Guest PC) een andere PC (Host PC) binnen hetzelfde netwerk wilt overnemen. De software wordt gebruikt binnen organisaties bij Netwerk Management, helpdesk en systeem administratie.

Korte historie remote control

Remote control is de algemene aanduiding voor het overnemen van een toetsenbord, muis en beeldscherm van een andere computer . Er was al lange tijd behoefte aan dergelijke applicaties. En van de eerste applicaties op de markt was carbon copy. Inmiddels is de markt aangevuld met NetSupport Manager, VNC, PC AnyWhere, LapLink, NetOp remote control en een groot aantal anderen. NetOp remote control is echter n van de betere programma's indien met kijkt naar de gehele functionaliteit (security, ondersteunde protocollen, multimedia support, filetransfer, beheer en de connectivity mogelijkheden).

NetOp remote control is Cross platform

NetOp remote control werkt cross platform over de volgende operating systemen: Alle Windows versies (incl. Windows 2003), Linux, OS/2, Mac, Solaris, Axtive X, CE en Symbian OS.

NetOp School

NetOp SchoolDirect gerelateerd aan remote control is een zgn broadcast van een computerscherm naar vele anderen. Dit ziet men vaak bij educatieve toepassingen. De trainer laat zijn scherm zien aan alle studenten. NetOp School is een product waarbij dit mogelijk wordt. De trainer kan ook n student individueel begeleiden.
<meer over NetOp School>

NetOp Desktop Firewall

Een zeer krachtige firewall voor bescherming van de desktop met centraal beheer via een policy server. Toepassingen o.a. in enterprise omgevingen waar extra beveiliging noodzakelijk is of extra beveiliging bij remote access . <meer over NetOp Desktop Firewall>

 

Desktop On Demand

De laatste aanvulling in de NetOp suite is Desktop On Demand. U kunt hiermee op afstand een PC overnemen zonder vooraf een ingewikkelde installatie en configuratie uit te voeren. Vergelijkbare producten vindt u in de markt doch deze huurt u van een ASP provider en u gaat altijd via een derde partij. Omwille van performance en beveiliging kunt u kiezen voor Desktop On Demand van NetOp. Toepassing: ondersteuning op afstand (zowel enterprise als via internet) van gebruikers bij problemen, training en installatie.

Vergelijkbare producten zijn o.a.

 1. GoToAssist (hosted versie)
 2. Instant Remote Response van LogMeIn (hosted)

De voordelen van een hosted versie:

 1. Binnen 10 minuten bent u operationeel
 2. Geschikt voor kortere gebruiksduur (kleiner dan 14 maanden)

Wilt u meer weten, neem contact met ons op voor een advies.

NetOp producten bestellen?

U kunt alle NetOp producten bij ons bestellen via onze on-line shop en bij grotere aantallen via een offerte. Neem hiervoor contact met ons op voor een passende aanbieding.


Inschijven distributielijsten & wijzigen profiel
Email:

Algemene verkoopvoorwaarden
Disclaimer, E-mail policy, Zoeken in website
BTW / VAT NL8054.470.88.B01, KvK nummer 24268253
 Laatste wijziging 03 April, 2013 © Abraxax bv

Feedback Form