Abraxax e-mail policy

Abraxax onderhoudt e-mail contacten met de markt. Deze e-mail contacten worden onderhouden via specifieke e-mail distributielijsten. In alle e-mail berichten verzonden via deze email distributielijsten staat een "unsubscribe link" vermeld. Via deze link kunt u zich ten alle tijde afmelden van de lijst.

Ook wordt vermeld hoe wij uw e-mail adres hebben verkregen. U ontvangt geen verdere informatie van ons via de e-mail tenzij u zich aanmeldt op één van onze distributielijsten.

Alle e-mail lijsten zijn voorzien van een zogeheten double opt-in. Onze e-mail lijsten worden niet aan derden ter beschikking gesteld of doorverkocht. Indien partners van Abraxax zelf een mailing willen verzorgen, dan krijgt u van ons eerst een berichtje met een double opt-in waarbij u zich kunt aanmelden voor een specifieke mailing.

Een overzicht van onze distributielijsten vindt u op onze sign-up pagina. Via deze pagina kunt u zich ook ten alle tijde afmelden.

Bent u niet in staat om uzelf van de distributielijst te verwijderen, stuur ons dan een berichtje, we zullen er dan voor zorgen dat u wordt verwijderd.

Heeft u een klacht, opmerkingen of suggesties, neem dan contact met ons op. Wij zullen dit dan zo spoedig mogelijk opvolgen.