ICT als middel en niet als doel

ICT is een groot pijnpunt bij veel organisaties. Het is vaak ABRACADABRA, onduidelijk wat het doet en kostbaar (zeg maar het zwarte gat). We hebben het dan nog niet gehad over alle problemen van performance en beschikbaaheid.

Binnen de ICT: De grootste vijand van beveiliging is complexiteit. (en daar ontbreekt het niet aan)

Wij hopen u met klare taal en ondersteuning meerwaarde te kunnen bieden. De start is simpel: Stel gewoon direct uw vraag ! 

Wees gerust: Domme vragen bestaan niet. De gehele ICT is ondanks de ontwikkelingen toch nog complex en de leveranciers maken er vaak ook een potje van.

 

Wij werken nauw samen met circa 20 (internationale) partners om een goede oplossing voor u samen te stellen.

TIP: Uw vraag direct aan ons stellen is 100x effectiever dan zelf blijven zoeken op Internet (Internet staat bol van misinformatie, marketing en afleiding).

Wilt u zoeken op onze site (producten, diensten), maak dan gebruik van de sectie artikelen. U kunt uw vraag ook direct stellen zodat u niet hoeft te zoeken en het puzzelwerk aan ons overlaat. Wij zullen dan met enkele voorstellen en suggesties komen.

Voor de technische mensen die willen speuren, hieronder meer leesvoer. Ook hier geldt natuurlijk: Neem gerust contact met ons op  als iets wordt gezocht, we speuren graag met u mee.