Mindjet Mindmapping

Mindjet, een tool voor MindMapping

Mindjet heeft zijn product sinds enige tijd veranderd. Het oude product heette MindManager. Met name het licentiemodel is veranderd van licentie naar subscriptie model waarbij de toepassing ook via het Internet kan worden gebruikt.

Wat is een MindMap?

Een MindMap is een grafische voorstelling dat vertrekt van een centraal onderwerp en daaraan bijzaken en verwante concepten linkt. Een mindmap kan bij het studeren helpen details van hoofdzaken te onderscheiden en informatie logisch te ordenen in het geheugen. Er zijn geen formele restricties voor het soort van linken dat je gebruikt, maar vaak hanteert men kleuren, woorden en lijnen. De verschillende elementen worden ingedeeld naar belangrijkheid en in groepen of gebieden voorgesteld.

Toepassingen MindMapping

MindMapping heeft diverse toepassingen:

  1. Ideeën structureren
  2. Structureren van grote hoeveelheden data
  3. Verkenning van nieuwe (complexe) onderwerpen
  4. Structureren van werkzaamheden
  5. Visualiseren van complexe onderwerpen

Tools voor MindMapping

Er zijn veel tools op de markt voor MindMapping. MindManager van Mindjet is door vele organisaties uitgekozen als een van de beste. Deze software tool geeft u de mogelijkheid om snel inzage te krijgen en veranderingen uit te voeren in de MindMap. Daarnaast biedt het mogelijkheden om de structuur te publiceren naar het web.

Toepassing van MindManager met SalesForce

Via AppExchange van SalesForce is de MindManager accelarator beschikbaar zodat de SalesForce Dashboards via Maps beschikbaar komen in MindManager. Deze accelarator is gratis voor gebruikers van Professional, Enterprise en Developer.

[MindMap CRM SalesForce]

U krijgt via verschillende Map's een visueel  overzicht van een account en van de sales opportunities.

Uitvoeringen MindManager

Er zijn twee uitvoering van MindManager:

  1. Personal (180 euro / jaar)
  2. Business (360 euro / jaar)

Training en cursus

Abraxax geeft trainingen in het gebruik van MindMapping. Hierbij wordt gebruik gemaakt van MindJet

Bestellen MindJet

U kunt alle producten van Mindjet bij ons bestellen. Voor overheden en onderwijs zijn speciale kortingen. Voor kleine aantallen kunt u terecht in onze on-line shop. Voor grotere aantallen kunt u een offerte aanvragen.