Netop School

Netop School is uitermate geschikt voor educatieve computer toepassingen. Studenten hebben ten alle tijde een goed zicht op het scherm van de docent. De docent kan bij oefeningen het scherm van de student overnemen. En er is nog veel meer mogelijk, . . . 

De docent kan een student individueel helpen door zijn PC (scherm, muis en toetsenbord) over te nemen. Maar het is ook mogelijk het scherm van een student aan andere studenten laten zien. Sinds de integratie met Vision is de functionaliteit nog beter geworden. NetOp School is (met de overname van Vision) getransformeerd naar een hogere standaard: Netop Vision en NetOp Vision Pro waarbij moderne aspecten zoals BYOD zijn opgenomen. Studenten kunnen deelnemen aan een les met hun eigen tablet, netbook of noetebook.

Gehele computer blokkeren

Aandacht voor de docent en onnodige afleiding doordat de leerlingen een beetje aan het browsen / Internetten zijn wordt voorkomen door de gehele computer te blokkeren.

 

Netop School is bijzonder geschikt voor onderwijs met computers in een klaslokaal. Dit is beslist vele malen beter dan een beamer. En u doet eens iets anders. NetOp School is ook beschikbaar als demoversie. Neem hiervoor contact met ons op.

Beveiliging: Websites en applicaties blokkeren

Netop School biedt de leraar de mogelijkheid om lijsten samen te stellen met applicaties en/of websites (Policy) die voor leerlingen niet toegangkelijk zijn. Deze lijsten kunnen op elk gewenst moment worden geactiveerd en aangepast, zelfs tijdens de les.

Opname en afspelen van lessen

Met Netop School kan de docent lessen voorbereiden en deze inpassen in het lesprogramma. Een demonstratie kan worden opgenomen waarbij later geluid kan worden toegevoegd. Deze kan vervolgens worden afgespeeld.

Diverse talen

Netop School wordt geleverd in diverse talen: o.a. Nederlands, Engels, Duits en Frans, Italiaans, Deens, Zweeds, Noors, Fins en Spaans

Netop School bestellen

Uiteraard kunt u Netop School bij ons bestellen. Neem hiervoor contact met ons op. Netop hanteert speciale prijzen voor educatieve instellingen.