Tamosoft

Tamosoft is de fabrikant van goedkopere monitoring software waarmee men netwerken kan analyseren, draadloze netwerken kan inmeten en gebruikers kan "afluisteren". Op basis van de opgenomen informatie kan een analyse worden gemaakt.

De producten zijn:

  1. CommView
  2. NetResident
  3. CommTraffic (eenvoudige netwerkverkeersanalyse)
  4. CommView
  5. TamoGraph (draadloos site survey voor pre, post deployment en trouble shooting)

CommView

CommView is een packet sniffer, capture tool, netwerkt analyzer. Deze is beschikbaar in twee "smaken":

  1. Gewone (voor bedrade netwerken)
  2. Analyzer voor draadloze netwerken (CommView WiFi)

Voor beide versies is ook een Remote Agent beschikbaar zodat op afstand een analyse kan worden uitgevoerd.

NetResident

NetResident is een netwerkmonitor (content analyse) die specifieke gebruikers communicatie vastlegt zodat achteraf kan worden bekeken welke communicatie heeft plaatsgevonden. Het is te vergelijken met een videorecorder voor netwerk communicatie. Dit omvat o.a. web, e-mail, ICQ, VoIP, FTP en andere protocollen.

TamoGraph Sitesurvey

TamoGraph is een krachtige en gebruiksvriendelijke wireless site survey software tool voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van 802.11 a / ​​b / g / n Wi-Fi-data. Implementatie (pre deployment, post deployment en onderhoud) van draadloze netwerken vereist het gebruik van een professionele RF site survey tool die de tijdrovende en zeer complexe taken, zoals het voortdurende analyse en rapportage van de signaalsterkte, ruis en interferentie, kanaal toewijzing, datasnelheden, etc. vergemakkelijkt.

Tamograph direct bestellen in onze webshop

Gerelateerde artikelen / producten

  1. ClearSight Analyzer
  2. AirMagnet