Neverfail DRaaS

We kennen Nevervail van de oplossingen voor Hoge Beschikbaarheid maar Neverfail DRaaS is een belangrijke uitbreiding op de dienstverlening van Neverfail. DRaaS staat voor Disaster Recovery as a Service.

Dit concept is bijzonder interessant voor:

  1. MSP's
  2. ISP's
  3. IT dienstverleners
  4. Enterprises

De kracht bij concept van Neverfail zit in de kopeling en bundeling van IT bouwstenen die uitgedacht zijn. U hoeft deze niet zelf te testen en te beheren. Het is een werkend concept. Onderdeel van dit concept zijn Veeam Cloud Connect, HybriStor, HP, Cisco en meer.

Neverfail DRaaS in een notedop

Neverfail DRaaS is een concept waarbij Neverfail een alliance heeft met Veeam. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van Veeam Cloud Connect in combinatie met HybriStor en een aantal andere IT bouwstenen. Dit concept is uitgebreid getest en beschikbaar voor diverse klantgroepen. Organisaties kunnen dan heel snel een Disaster Recovery plan realiseren die zelfs is voorzien van een SLA.

Neverfail DRaaS en dummiesDRaaS overzicht

DRaaS kan een lange zoektocht zijn naar de juiste match voor uw organisatie. Er is een speciale set samengesteld voor u om een versnelling te geven (ref RJJ: TAG).

Hierin zijn opgenomen het Gartner DRaaS review van 2017 en de mythen omtrent DRaaS. Nooit gedacht dat het zo goedkoop zou zijn. En natuurlijk DraaS for Dummies

Voordelen voor MSP's en Enterprises

Voor enterprises wordt een compleet concept neergelegd evenals de grotere MSP's.

Kleinere partijen kunnen gebruik maken van de Neverfail Cloud oplossing 

Meer informatie is te vinden op de website van Neverfail: